Videók

Nézd meg a
party videóim ...

Fotók

Nézd meg a fotóimat ...

Hírek

DJ FLOWER a szíve mélyén Minimál

BUDAPEST, HUNGARY - Dj Flowerrel, vagyis Voksán Virággal a Story gáláján találkoztunk, ahol mesélt nekünk szakmája csúcsáról, a közeledő Riói Karneválról, hogy szakmailag meddig lehet fejlődni, saját zenei ízléséről és persze idei terveiről!

 

A videó interjúért KLIKK IDE:

 

http://mosaiconline.hu/online/voksan-virag-szive-melyen-minimal/

Voksán Virág lesz a Riói Karnevál Sztárja!

RIO DE JANEIRO, BRAZÍLIA - Nem túlzás azt állítani, hogy Voksán Virág a világhírnév felé száguld. A lemezlovas lány pár nap múlva a híres brazil karnevál egyik sztárvendégeként lép fel. A legjobbakkal együtt emlegetik a nevét...

 

A teljes cikkért KLIKK IDE:

 

http://www.borsonline.hu/20130202_voksan_virag_lesz_a_rioi_karneval_sztarja

Fagyból repült a hőségbe Voksán Virág

MARBELLA, SPANYOLORSZÁG - Voksán Virág (29) egyik távoli országból repül a másikba: szilveszterkor még Montrealban fagyoskodott, de pár nappal később már Spanyolországban élvezte a tengerparti napsütést.

 

A teljes cikkért KLIKK IDE:

 

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/fagybol-repult-a-hosegbe-voksan-virag-2168107

Exkluzív Világkörüli Turné a Bombázó DJ-vel

Exkluzív világkörüli turné a bombázó Dj Flower néven lemezlovaskodó Voksán Virággal. Amerika, Dubai, Hong Kong, Mexikó, Törökország vagy Egyiptom –csak néhány olyan hely, ahová Voksán Virág már haza jár, és ahol legalább annyi rajongóval büszkélkedhet, mint itthon.

Míg itthon tökéletes idomairól ismertük meg, és azután jött a zenélés, a világban mindez fordítva történt. Zenei pályafutása hozta meg neki az ismertséget. És újabban nemcsak egy fellépés, hanem egész turnésorozat miatt utazik egy adott országba. Ilyenkor minimum 2-3 fellépése van, de az is előfordul, hogy 5 alkalommal zenél különböző klubokban és fesztiválokon. Dj Flower, Virág olyan sebességgel pörög a világban, ahogyan lemezeit pörgeti. Most a legapróbb ruhadarabok kerülnek bőröndjébe, a következő úti cél az Egyesült Arab Emírségek, ahol Dubai két legkedveltebb klubjában játssza majd a talpalávalót.

 

A teljes tv interjúért KLIKK IDE:

 

http://www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/170343

DJ FLOWER-t a Török FHM Top 100-ba választották

TÖRÖKORSZÁG - Az egykori nyuszilányból immár 6 éve lemezlovassá avanzsált Dj Flower-t Törökországban, a helyileg is első számú férfi magazinként elismert FHM beválasztotta a nemzetközi "Top 100" címen futó különkiadványába, ahol olyan nemzetközi világsztárokkal szerepel egy lapon mint például Madonna, Nicki Minaj, Beyoncé vagy Nicole Scherzinger...csak hogy néhányat említsünk. Amire viszont Virág kifejezetten büszke, a kötetben mint DJ és nem mint playmate szerepel!

 

 

Voksán Virág Skizofrént játszik Új Klippjében!

A lemezlovas szerint a videoklipben szereplő főhős olyan, mint ő: benne is van egyfajta kettősség, amit meg sem kell játszania..."Are u ready" Klippforgatás

Dj Flower leforgatta legújabb 'Are u ready' című zenéjéhez meglehetősen bizarr történetű videoklippjét..

Kórházban Indiában

GOA, INDIA - Voksán Virág kórházba került INDIAI turnéja során!

Fellépés Dubai legszínvonalasabb klubbjában

DUBAI, EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK - Voksán Virág bármikor szívesen megy vissza Dubai-ba